Muaji Sheval.

Muaji Sheval.

Muaji Sheval. Muaji i dhjetë hënor apo hëna e dhjetë sepse çdo hënë me ciklin e saj mbushje-zbrazje përbën një muaj prej muajve hënorë, është muaji Sheval. Sheval në gjuhen arabe dmth: ngritje dhe mendohet se është quajtur me këtë emër për shkak se kur është emërtuar për herë të parë ka qenë koha e […]