Namazi brenda në Qabe

Namazi brenda në Qabe

Namazi brenda në Qabe Transmetohet nga Ibën Umeri se ka thënë: “Hyri Profeti -alejhi selam- në shtëpi bashkë me Usame bin Zejd, Uthman bin Talha dhe Bilalin. Ai qëndroi gjatë pastaj doli dhe unë isha i pari njeri që u fut pas tij. Pyeta Bilalin: Ku u fal? Ai më tha: Mes dy shtyllave të […]