Namazi Xhumasë në dhomën e punës

Namazi Xhumasë në dhomën e punës

Namazi Xhumasë në dhomën e punës Pyetje : Pronari i vendit ku punojmë, na ka mundësuar një dhomë të vogël për tu falur, ne ambjentin e punes. Ne jemi katër persona që falim namazin e drekës dhe të ikindisë, a është e lejuar për ne, të falim namazin e xhumasë në këtë dhomë? Duke marrë […]