Namazit Bajramit nuk ka ezan e as ikamet

Namazit Bajramit nuk ka ezan e as ikamet

Namazit Bajramit nuk ka ezan e as ikamet Transmetohet nga Ibën Abasi radijAllahu anhuma se: “Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem e fali namazin e Bajramit pa (thirrur) ezan dhe as ikamet.” Ebu Daudi (1147) dhe Buhariu (915) Cfarë përfitohet nga hadithi: -Urrejtja e thirrjes së ezanit dhe ikametit para faljes së namazit të Bajramit. Kush […]