Në çfarë moshe lejohet që t’i sjellësh fëmijët në xhami?

Në çfarë moshe lejohet që t’i sjellësh fëmijët në xhami?

Pyetje: Në çfarë moshe lejohet që t’i sjellësh fëmijët në xhami? Përgjigje: Për këtë pyetje fola në këtë xhami të begatë, në një mësim para pak kohësh. Fëmijën duhet ta sjellësh në xhami pasi të ketë filluar të kuptojë. Një fëmijë që nuk di dhe nuk kupton nuk duhet të sillet në xhami. Kjo është […]