Njihe fenë tënde!

Njihe fenë tënde

Njihe fenë tënde! Pyetja 1: Cila është feja jote? Përgjigja 1: Feja ime është Islami. Pyetja 2: Çfarë do të thotë Islam? Përgjigja 2: Islam do të thotë t’i dorëzohesh Allahut duke e njësuar Atë, t’i përmbahesh me zell urdhëresave të Tij, si dhe të distancohesh nga idhujtaria. Pyetja 3: Sa shtylla ka Islami dhe […]