Nxitja për pastrimin e xhamisë

Nxitja për pastrimin e xhamisë

Nxitja për pastrimin e xhamisë, mbajtjen pastër, largimin e pisllëqeve, erërave të këqija dhe çfarë ka ardhur në lidhje me parfumosjen e tyre (xhamive) Transmetohet nga Ebu Hurejra -radiallahu anhu- “se një grua e zezë fshinte xhaminë dhe  profeti -alejhi selam- nuk e po e shihte më atë. Pas disa ditësh pyeti për të dhe […]