Për çdo gjë të gjallë ka sevape

Për çdo gjë të gjallë ka sevape

Histori të bukura të treguara nga profeti -alejhi selam-. Historia e gjashtë. EbuHurejra -radiallahuanhu- tregon se profeti -alejhi selam- ka thënë: “Kur një burrë po ecte në rrugë (udhëtar) dhe e kishte marrë shumë etja, gjeti një pus, zbriti në të dhe piu pastaj doli. Ndërkohë, pa një qen që kishte nxjerrë gjuhën jashtë dhe […]