Perdorimi i fjalëve të urta nga shejh Albani -Allahu e mëshiroftë-

Perdorimi i fjalëve të urta nga shejh Albani -Allahu e mëshiroftë-

Sheikh Albani -Allahu e mëshiroftë- ka qenë i njohur në përdorimin e fjalëve të urta dhe prej fjalëve të urta të cilat i përdorte shpesh janë: 1- Iku prej shiut dhe u fut poshtë ullukut. Përdoret për atë që ndërron argumentin për të sjellë një tjetër më të fortë dhe zgjedh një më të dobët. […]