Përdorimi i majas së bukës

Përdorimi i majas së bukës, a është i lejuar?

Përdorimi i majas së bukës, a është i lejuar? Shejh Muhamed ibn Salih elUthejmin -Allahu e mëshiroftë- është pyetur: Si tu përgjigjemi atyre që na pyesin për majanë që përdoret në brumin e bukës në mënyrë që buka të vijë (fermetimin) dhe të gatuhet sa më lehtë, sepse disa njerëz thonë: “majaja” nuk lejohet të […]