Perktheu Fatjon Isufi

Falja e namazit me dorezat veshur në dorë

Falja e namazit me dorezat veshur në dorë Pyetje: Gjatë ditëve të dimrit e ndiej të ftohtin më shumë tek duart, a më lejohet të vesh doreza dhe të falem me këto doreza në duar, a është në kundërshtim ky veprim me shkuarjen në sexhde me shtatë gjymtyrë, ku janë përmendur edhe duart? Përgjgje: Veprimi […]