Përmallimi për xhenetin

Përmallimi për xhenetin

Përmallimi për xhenetin Transmetohet nga Xhabiri radijAllahu anhu se ka thënë: Ditën e Uhudit një burr i tha Profetit sal-Allahu alejhi ue sel-lem: Nëse vritem ku do jem (ku do jetë vendi im)? Tha: “Në xhenet.” Burri i hodhi hurmat qe kishte në dorë dhe u hyri në luftë duke luftuar derisa u vra. Nxjerrja […]