Porosia e shejkh Feuzanit me rastin e perfundimit te Ramazanit.

Porosia e shejkh Feuzanit me rastin e perfundimit te Ramazanit.

Porosia e shejkh Feuzanit me rastin e perfundimit te Ramazanit. “O besimtare! Ky muaj mbaroi, apo gati po mbaron, prandaj le t’i llogarisim vetet tona ne te. Cfare kemi pergatitur per vetet tona ne kete muaj madheshtor? Kush ka qene gjate tij vepermire, le te falenderoje Allahun dhe ta plotesoje me miresi. Ndersa ai qe […]