Pritja e namazit pas namazit

Pritja e namazit pas namazit

 Shejh Ibën Uthejmin (Allahu e mëshiroftë!): Fjala e Profetit ﷺ “pritja e namazit pas namazit” se pritja është me trup dhe zemër. Pritja me trup: Njeriu të qëndrojë në vendin e faljes së tij derisa të vij namazi tjetër. Pritja me zemër: Cdo herë që njeriu përfundon faljen e namazit ai mezi pret se kur […]