Pse në Ramazan lehtësohen punët e mira?

Pse në Ramazan lehtësohen punët e mira?

Pse në Ramazan lehtësohen punët e mira? Përgjigjja është te fjala e profetit alejhi selam i cili thotë: “Në natën e parë të Ramazanit lidhen shejtanët dhe xhinët e tërbuar, mbyllen portat e zjarrit dhe nuk hapet asnjë portë, hapen portat e xhenetit dhe nuk mbyllet asnjë portë dhe thërret një thirrës: O ti që […]