Pse shtëpinë e parë të Allahut në tokë duhej ta ndërtonte Ibrahimi -alejhi selam-?

Pse shtëpinë e parë të Allahut në tokë duhej ta ndërtonte Ibrahimi -alejhi selam-?

Pse shtëpinë e parë të Allahut në tokë duhej ta ndërtonte Ibrahimi -alejhi selam-? Ska dyshim se kjo zgjedhje ka urtësinë e saj dhe për ta mësuar atë duhet patjetër të meditojmë pak në historinë e Ibrahimit -alejhi selam-. Ne duke parë në historinë e Ibrahimit -alejhi selam- gjejmë disa karakteristika që e kanë dalluar […]