Qabeja dhe zanafilla e ndërtimit të saj.

Qabeja dhe zanafilla e ndërtimit të saj.

Qabeja dhe zanafilla e ndërtimit të saj. Ndërtimi i Qabesë është i lidhur ngushtë me familjen e Ibrahimit -alejhi selam- dhe për të mësuar zanafillën e ndërtimit të saj duhet të njihemi mirë me një pjesë të historisë së familjes së Ibrahimit -alejhi selam-. 1- Lidhja e Ibrahimit me Haxheren -alejhima selam- . Ibrahimi -alejhi […]