Rregullat e agjërimit

Rregullat e agjërimit

Rregullat e agjërimit. Nuk hahet, nuk pihet dhe nuk kryhen marrëdhënie seksuale nga agimi deri në perëndim të diellit. Allahu i Madhëruar thotë: “Hani dhe pini derisa të dallohet në horizont filli i bardhë (i agimit) nga filli i zi (terri i natës), pastaj plotësojeni agjërimin deri sa të bier nata.” (El Bekare: 187) Siç kuptohet […]