Shfrytëzoje natën e Kadrit!

Shfrytëzoje natën e Kadrit

Shfrytëzoje natën e Kadrit! Një nga begatitë më të mëdha të Ramazanit padyshim që është nata e Kadrit, e cila gjendet në njërën nga dhjetë netët e fundit të këtij muaji.  Kjo natë është një mundësi e madhe për t`u afruar më tepër tek Zoti, për të shtuar shpërblimet, si dhe për t`u pastruar nga […]