Shpejtimi i iftarit dhe çelja e tij me hurma

Shpejtimi i iftarit dhe çelja e tij me hurma

Shpejtimi i iftarit dhe çelja e tij me hurma Dije o agjerues, Allahu na forcofte në këtë fe madhështore, se prej suneteve të harruara është edhe shpejtimi në çeljen e iftarit. Shkak për këtë janë bërë disa gjëra, prej tyre po përmendim: Mosdija. Të punuarit me kalendarë, të cilët nuk janë të saktë rreth kohës […]