Shperblimi per ate qe do per hir te Allahut

Shpërblimi për atë që do dikë për hir të Allahut

Ebu Idris el Haulani – Allahu e mëshiroftë – thotë: Hyra në xhaminë e Damaskut ku pashë një djalosh që buzëqeshte shpesh. Njerëzit qëndronin përreth tij, dhe kur kundërshtoheshin për një çështje e kthenin tek ai dhe e pranonin mendimin e tij. Pyeta për të dhe më thanë se ishte Muadh ibn Xhebeli (Allahu qoftë […]