Shpjegimi i hadithit Islami ndërtohet mbi pesë shtylla pj. 2

Shpjegimi i hadithit: “Islami ndërtohet mbi pesë shtylla” – Pjesa e dytë

Shpjegimi i hadithit: “Islami ndërtohet mbi pesë shtylla” – Pjesa e dytë Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajtë) ka thënë: Fjala e tij (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem): “Mbi dëshminë se nuk ka të adhuruar të vërtetë përveç Allahut“, kuptimi i saj është besimi dhe bindja (siguria), e shoqëruar me shprehjen (shqiptimin) me gjuhë se askush […]