Si fitohet begatia e Ramazanit?

Si fitohet begatia e Ramazanit?

Si fitohet begatia e Ramazanit? Ez-Zuhriu, dijetari i madh në kohën e tabi’inëve, thoshte: “Ramazani është i karakterizuar nga leximi i  Kuranit dhe bamirësia.” Këto dy vepra kanë qenë praktikë e Profetit (alejhi selam) në Ramazan. Ibën Abasi thoshte: “I Dërguari i Allahut (alejhi selam) ka qenë njeriu më bujar dhe bujarinë më të madhe […]