Si fitohet bereqeti i Ramazanit?

Si fitohet bereqeti i Ramazanit?

Çdo kush prej myslimanëve është i interesuar në këtë kohë se si ta arrijë bereqetin e Ramazanit për të dalë prej këtij muaji me shpërblimin më të madh? Për ti dhënë përgjigje kësaj pyetje themi: mundohu të ndjekësh në këtë muaj porositë e Allahut dhe të profetit të tij sepse ata kanë lajmëruar për mënyrën […]