Si largohen dyshimet që hedh shejtani në lidhje me fenë?

Si largohen dyshimet që hedh shejtani në lidhje me fenë?

Si largohen dyshimet që hedh shejtani në lidhje me fenë? Kjo punë që bën shejtani sipas gjuhës së kuranit quhet [vesvese], fjalë kjo që ka hyrë herët në fjalorin e myslimanëve shqiptarë. Fjala [vesvese] referuar gjuhës arabe dmth pëshpëritje e fshehtë dhe më pas me këtë fjalë janë emërtuar mendimet e këqija që hedh shejtani […]