Si merrte abdesi i Dërguari i Allahut sal-lAllahu alejhi ue sel-lem

Si merrte abdesi i Dërguari i Allahut sal-lAllahu alejhi ue sel-lem

Transmetohet nga Humrani robi i liruar i Uthmanit radijAllahu anhu se: “Uthmani kërkoi ujë për abdes. Pastaj hodhi ujë nga ena në dy duart e tij dhe i lau ato tri herë. Pastaj futi ujë në gojë e në hundë, pastaj lau fytyrën tri herë dhe krahët deri në bërryla tri herë. Pastaj i dha […]