Si ta përmirësosh gjuhën tënde?

Si ta përmirësosh gjuhën tënde?

Shejh Ebu Islam (Allahu e ruajttë!): Gjuha, madhësia e saj është e vogël, çështja e saj është madhore dhe fajet (gabimet) e saj të mëdha. Kjo del në pah nga fjala e Allahut të Madhëruar: “Ata që i akuzojnë gratë e ndershme (për imoralitet), e pastaj nuk sjellin katër dëshmitarë.” En-Nur, 4 Deri te fjala […]