Si të largoni cytjet e shejtanit

Si të largoni cytjet e shejtanit

Jam një djalosh ku shejtani ndonjëherë më bën cytje (vesvese). Çfarë duhet të veproj që t’i largoj cytjet e tij? Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajtë) përgjigjet: Cytjet e shejtanit largohen duke kërkuar mbrojtjen e Allahut prej shejtanit dhe mosdhënia rëndësi cytjeve të tij. Cytjet (vesveset) nuk të dëmtojnë derisa njeriu nuk i shpreh. Prandaj […]