Tekbiret ne namazin e xhenazes

Tekbiret ne namazin e xhenazes

Tekbiret ne namazin e xhenazes Transmetohet nga Abdurrahman  bin Ebi Lejla se ka thënë: Zejd bin Erkam  radijAllahu anhu e falte namazin e xhenazeve tona me katër tekbire. Po ashtu dhe me pesë tekbire. E pyeta në lidhje me këtë gjë (shtesën me pesë tekbire) dhe tha: “I Dërguari i Allahut sal-lAllahu alejhi ue sel-lem […]