Ti je ndryshimi!

Ti je ndryshimi!

Shembull i perfeksionizmit, rregullit, paqes, qetesise, sigurise, lumturise qe vjen nga zbatimi i Urdherave te Allahut ne vetvete, eshte kjo foto. Ne foto dhe jashte saj jane disa milione muslimane te lidhur ne namaz ne Qabe pas nje Imami te vetem. Cfare kauze duhet qe te mbledhesh disa milione njerez ne nje tubim? Duhet dicka […]