Uji detit është i pastërt dhe pastrues

Uji detit është i pastërt dhe pastrues

Uji detit është i pastërt dhe pastrues Transmetohet nga Ebu Hurejra radijAllahu anhu se ka thënë: I Dërguari i Allahut sal-lAllahu alejhi ue sel-lem për ujit e detit ka thënë: “Uji i tij është i pastërt dhe pastrues. Ndërsa e ngordhura e tij është e lejuar.” Hadithin e transmetojnë Ahmedi (403), Ebu Daudi (83), Tirmidhiu […]