Vendet ku ndalohet të falet namazi

Vendet ku ndalohet të falet namazi

Vendet ku ndalohet të falet namazi 1- Namazi në varreza: Transmetohet nga Ebu Seidi, nga profeti -alejhi selam- se ka thënë: “Toka është e gjitha xhami përveç banjove dhe varrezave”[1]. Transmetohet nga Aishja -radiallahu anha- nga profeti -alejhi selam- tha në sëmundjen që vdiq: “I ka mallkuar Allahu hebrejtë dhe të krishterët, i morën varret […]