familja

Vendos përgjues për të zbuluar telefonatat që bën familja?

Unë jam pjestar i një familje dhe kam motra e vëllezër të tjerë. Unë përdor një përgjues që inçizon, me qëllim që ti paraprijë të keqes, sepse me këtë mënyrë kam arritur të largoj shumë dëme! Si mendoni për këtë, sepse edhe familja nuk di gjë për përgjuesin? Kjo pyetje i është bërë shejh IbnUthejminit […]