Mesazh drejtuar mjekëve

March 23, 2020

Shejh Salih el Usajmij (Allahu e ruajtë) drejtuar mjekëve të cilët po kujdesen për të sëmurët me korona:

“O heronjtë e shëndetësisë!

Kujtojeni fjalën e Allahut ku thotë:
“Ai i cili vret dikë ose bën çrregullime në Tokë, është si të kishte vrarë të gjithë njerëzimin. Ndërsa ai i cili shpëton dikë është si të kishte shpëtuar të gjithë njerëzimin.”

Ju sot jeni shkak të shpëtojnë jetë njerëzish. Ju sot ngrini lart kokat e njerëzve, merrni shpërblim prej Allahut, gdhendni krenari e lavdi. Për ju sot bëjmë dua dhe ju ngremë lart me lëvdata.”

Profili në Twitter: Anis Agovi

Loading...