Mos u pikëllo!

October 19, 2020

Shejh Ebu Islami (Allahu e mëshiroftë) ka thënë:

O musliman! Mos u pikëllo!

Nëse je i varfër, dikush tjetër gjendet i zhytur në borxhe.

Nëse nuk posedon makinë, dikush tjetër nuk ka këmbë për të ecur.

Nëse ankohesh nga dhimbjet e sëmundjes, dikush tjetër ka gjithë familjen të shtruar në spital.

Nëse ke humbur fëmijën tënd, dikush tjetër ka humbur disa fëmijë në një aksident të vetëm.

O musliman!

Mos u pikëllo, se ti beson se kadaja dhe kaderi, e mira dhe e keqja e tij, janë nga Allahu i Lartësuar.

“El-Xhamiu fid-Duaai En-Naafi”

Dosje:

Loading...