Çfarë e prish agjërimin?

June 10, 2017

Çfarë e prish agjërimin?

• Ngrënia dhe pirja me vetëdije.
• Përdorimi i ilaçeve apo injeksioneve ushqyese.
• Pirja e duhanit.
• Përtypja e çamçakëzit.
• Transfuzioni i gjakut dhe dializa.
• Marrëdhëniet intime bashkëshortore nga agimi deri në perëndimin e diellit.
• Vjellja e ushqimit në mënyrë të vullnetshme.
• Shfaqja e periodave apo lehonia tek femrat.

Loading...