Sinqeriteti

Sinqeriteti

Es Seadi (Allahu e mëshiroftë!), për sinqeritetin, ka thënë: “Të sinqertit janë ata të cilët posedojnë vullnet të hekurt dhe që me punët e tyre të mira kërkojnë shpërblimin më të mirë tek Zoti, e pa dyshim që shpërblimi është në varësi të qëllimit dhe sinqeritetit. Madje, puna e pakët e bërë me sinqeritet mund […]