Vlera e dërgimit të salavateve

June 30, 2017

Shejh Sad bin Atik el-Atik (Allahu e ruajtë) ka thënë: Falënderimet i takojnë vetëm Allahut. Salavatet dhe selamet ia dërgoj të dërguarit të Allahut. Nëse dëshiron që të ngrihesh dhjetë shkallë, të të shkruhen dhjetë të mira dhe të të fshihen dhjetë të këqija, atëherë dërgo salavate për njeriun (krijesën) më të mirë.
Sal-lAllahu ue sel-lem ue barake alejhi!

Përktheu: Unejs Sheme

كَتَبَ اللَّهُ لَهُ عَشْرَ حَسَنَاتٍ وَمَحَا عَنْهُ عَشْرَ سَيِّئَاتٍ وَرَفَعَ لَهُ عَشْرَ دَرَجَاتٍفقط .. بالصلاة والسلام على رسول الله ( صلى الله عليه وسلم ) ..#سعد_العتيق

Posted by ‎سعد بن عتيق العتيق‎ on Thursday, June 29, 2017

Loading...