Gjumi pas kohës së ikindisë

September 2, 2013

Pyetje: Kam dëgjuar disa njerëz të cilët e ndalojne gjumin pas kohës se ikindisë. Sa i vërtetë është ky mendim?

Përgjigje: Gjumi pas kohës së ikindisë është bërë zakon të praktikohet nga disa njerëz dhe nuk ka problem në këtë veprim. Hadithet që flasin për ndalimin e të fjeturit pas kohës së ikindisë nuk janë hadithe të sakta.

“Komisioni i perhershem per kerkime akademike dhe fetva”

Përktheu: Fatjon Jusufi

Loading...