Hadithe Shpip mp3

April 28, 2016

Meso nje hadith permendesh

01-Nese nuk ke turp sillu si te duash

02-Kush eshte njeriu me i urryer tek Allahu?

03-Nje pune qe te largon nga denimi i Allahut dhe te fut ne Xhenet

Dosje:

Loading...