Gjendja e Selefëve gjatë Ramazanit

September 10, 2007

Ky është një material ku flet për gjendjen e të parëve tanë të mirë (Selefët) se si ata e kanë pritur dhe përjetuar muajin Ramazanit. Ligjëron Fatjon Isufi.

[podcast]https://udhaebesimtareve.com/audio/gjendja-e-selefeve-gjate-ramazanit.mp3[/podcast]

Shkarko

Dosje: ,

Loading...