Titujt dhe ngritjet e pamerituara

October 2, 2011

Shejh Bekr Ebu Zejdi rahimehullah ka thene:Ashtu sic dukuria e xherhit qe po perjetojme eshte akuzimi dhe ofendimi padrejtesisht, ashtu po hasemi me cmimet e pamerituara te ekselences, te cilat qe te dyja e prishin moralin, sjellin mashtrimin e vetvetes dhe ngritjen lart ne menyre te pamerituar, duke bere qe te mashtrohen te paditurit pas disa njerezve qe i demtojne ata ne fene dhe dunjane e tyre. Eshte kjo arsyeja qe i ben njerezit e logjikshem qe te neveriten nga keto trofe te shpifura dhe tituj te pamerituar, e refuzojne kete ndotje te importuar.

Marre nga libri Tasnijfu ennas  fq 393 te shejh Bekr Ebu Zejdit

Perktheu: Shuajb Rexha

Loading...