Vellazeria e vertete

November 27, 2013

“Per vellazerimin ne Islam te gjithe dime te flasim, por a e praktikojme aq sa duhet ne jeten tone reale, apo thjeshte mbeten fjale qe i mer era. Realisht ne ia zeme vendin (vellzarimit islam) me krahinizma, nacionalizma dhe fanatizem fisnor, larg hadithit te Porfetit (alejhi selam) qe thote: “Ndihmoje vellaun tend, ne momentin kur ben zullum (padrejtesi) dhe kur i behet zullum (padrejtesi).”
Dr. Asim el Karjuti

Dosje:

Loading...