pyetje

Më vijnë vesevese (dyshime, ngacmime) sa i takon ekzistencës së xhenetit, zjarrit dhe botës tjetër, çfarë këshille na jepni

Pyetje: Ndonjëherë më vijnë vesevese (dyshime, ngacmime) sa i takon ekzistencës së xhenetit, zjarrit dhe botës tjetër, çfarë këshille na jepni që të ruhemi prej këtyre ngacmimeve? Përgjigje: Falenderoje Allahun sepse je në mirësi dhe ajo që ndien në brendesinë e shpirtit tënd nuk përbën asnjë problem. E them këtë, sepse njeriu kur i ndien […]