Botime

Njihe Zotin Tënd

SHKARKO librin pdf për celular apo kompiuter. Kliko në linkun e mëposhtëm: BROSHURA-NJIHE-ZOTIN-TEND

Dyert e mirësisë (2)

E pesta: Ndërtimi i një xhamie.   Xhamitë janë vendet më të dashura tek Allahu, ashtu siç na ka treguar për këtë i Dërguari i Allahut (Paqja qoftë mbi të!), i cili thotë: “Vendet më të dashura tek Allahu janë xhamitë.”[1] Nëse ndërtohet një xhami e në të falet namazi, lexohet Kur’ani, përmendet emri i […]

Ky është Profeti, alejhis selam, shembulli ynë

“Ju e keni shembullin më të lartë në të Dërguarin e Allahut.” Ahzab, 31 Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka qenë njeriu më i drejtë. Ai falte shumë. Fliste sinqerisht dhe vetëm të drejtën. Këtë e kanë vërtetuar edhe armiqtë e tij. Herakliu e pyeti Ebu Sufjanin: “A e akuzoni atë se ka qenë gënjeshtar […]